Kişiye Özel Şehir Haritası ile Evinizi Güzelleştirin

Kişiye Özel Şehir Haritası

Harita kelime anlamıyla yeryüzünün bir parçasının belli oranda küçültülerek kuş bakışı görünüşüyle çizilmiş biçimidir. Okulda sınıf duvarında ya da Coğrafya dersinde görmeye aşina olduğumuz haritalar artık ev yada ofis duvarlarında kullanılan dekorasyon malzemesi haline geldi. Peki dağları ovaları gösteren kişiye özel dünya haritaları duvarda nasıl yada neden kullanılır sorusunun cevabını yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Kişiye Özel Şehir Haritası Nedir?

Kişiye özel şehir haritası adı üstünde sizin seçtiğiniz bir şehrin koordinatlarından oluşan bölümünün veya şehirdeki herhangi bir konumun ahşap ya da metal ürünler kullanılarak lazer kesim makinesi ile tabloya dönüşmüş halidir.

Hayallerinizi süsleyen yaşamak istediğiniz, görmeyi arzuladığınız ya da sizin için önemli bir yere sahip olan şehirlerin haritalarını istediğiniz tarzda kişiselleştirerek evinizde ya da işyerinizde motivasyon veya dekorasyon amaçlı kullanabilirsiniz. Farklı renk ve desen seçenekleri arasından beğendiğiniz ürünü istediğiniz ebatta sipariş verebilirsiniz. İsterseniz size özel notların eklenmesiyle hazırlanan kişiye özel şehir haritası modelini, 3 boyutlu lazer kesim tekniği ile ürettirip eşsiz bir dekoratif aksesuara sahip olabilirsiniz.

Sevdiklerinize Güzel Bir Hediye Seçeneği Özel Şehir Haritası Tasarımları

Özel günler yaklaştığında sevdiklerinize beğenebilecekleri bir hediye almayı düşünmek ve araştırmak zamanınızı alan yorucu bir durum olabilir. Bu kapsamda son yıllarda, kişiye özel tasarlanmış hediyelerin daha çok tercih edildiği görülmekte. Çünkü kişiselleştirilmiş ürünler, hediye aldığınız kişide kendini daha değerli ve özel hissetmesine neden olur. Bu kapsamda, sizde arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize doğum günü, mezuniyet, düğün hediyesi gibi özel günlerde kişiye özel şehir haritası satın alabilirsiniz.

Ayrıca sevdiğiniz kişinin yaşadığı şehrin haritasını gösteren, size özel notlarla hazırlanmış bir tabloyu duvarınıza asarak bulunduğunuz ortama farklı bir anlam kazandırabilirsiniz. Ya da üniversiteyi kazanan veya iş nedeniyle şehir değiştirmek durumunda kalan sevdiklerinize gittiği şehre alışması adına o şehrin haritasını içeren bir tablo hediye edebilirsiniz. Tam tersi ayrıldığı şehrin haritasına her baktığında sizi hatırlaması için farklı bir seçenektir.

Yine sevdiğiniz kişiyle tanıştığınız şehri düşünün, sizin için ne kadar özeldir değil mi? Birlikte el ele gezdiğiniz cadde ve sokakları tablo olarak duvarınızda görmek, anılarınızın her daim taze kalmasını sağlar. Yine evlenme teklifi ettiğiniz tarih, saat ve konum bilgisinin yer aldığı, size özel dekoratif bir tablo ile hayatınızdaki en güzel ve özel anı ölümsüzleştirebilirsiniz.

Bulunduğunuz Ortamı Anlamlandıran Kişeye Özel Şehir Haritaları Modelleri

Ev ve ofisinizin duvarlarında kullandığınız dekoratif tabloların yanısıra size özel, sizin ruhunuzu yansıtan ve anılarınızın her daim taze kalmasını sağlayan sokak, cadde, ilçe ve il harita krokisinin dekoratif tabloya dönüşmüş hali ile bulunduğunuz ortamı anlamlı kılabilirsiniz.
Yeni kurduğunuz ofisinizin duvarında şirketinizin adının yazılı olduğu hatta logonuz varsa onu da içeren, işyerinizin konumun krokisini gösteren size özel bir tablo, yaptığınız ve yapacak olduğunuz işlerde özgüveninizin gelişmesinde etkili bir rol oynar.

 

Ayrıca, bayiileri olan kurumsal firmaların üzerinde kendi logo tasarımlarının bulunduğu, farklı şehirlerdeki herbir bayiinin lokasyonunu gösteren dekoratif tabloların asılı olduğu bir duvara bakmak, yönetici ve çalışanlar için hedeflerini büyütmede ilham kaynağıdır. Şirketler kendi duvarlarında dekorasyon ve motivasyon amaçlı kullanabilecekleri gibi bayilerine de kuruluş yıl dönümünde veya yılbaşında verebilecekleri benzersiz ve özel bir hediye olarak düşünebilirler.

Kişiye özel şehir haritası tabloları yaşadığı ortamda fark yaratmak isteyenler için eşsiz bir tercihtir. Sizde özel anılarınızı tarih, konum ve kişiselleştirilmiş notlarla ahşaba işlememizi isterseniz, hemen farklı renk ve tarzdaki ürünlerimizi inceleyebilir, beğendiğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz. Siz hayal edin biz gerçekleştirelim.


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ürünlerimizi incelemeye devam edin...

Tümünü gör
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - İNGİLİZCE Ülke İsimli
1,399.00₺
Çok Katmanlı 3D Ahşap Dünya Haritası v.2
1,549.00₺
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - TÜRKÇE Ülke İsimli
1,399.00₺
Tuana renk 3 Boyutlu Ahşap Dünya Haritası
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Tuana
1,399.00₺