Duvar Haritaları: Duvar Dekorasyonuna Modern Bir Dokunuş

3d-ahsap-dunya-haritasi-cok-katmanli-hardal-yesil-fume-tonlarDuvar haritaları denildiğinde akıllara genellikle okullar gelir. Benim de duvar haritalarıyla ilk tanıştığım yer ilkokulumdu. Ben ve arkadaşlarım için teneffüslerde harita üzerinde şehir bulmaca oynamak en büyük zevklerimizden biriydi. Özellikle de hava soğuk ve bahçeye çıkmamız yasaksa bu oyun en büyük eğlencemiz olurdu.

Daha sonra çok çeşitli duvar haritalarını çok çeşitli mekanlarda görmeye başladım. Okullar, ofisler ve hatta evler… Derken  colorfullworlds  markasının 3d ahşap duvar haritasını arkadaşımın oturma odasında gördüm. Bir haritanın özgün ve modern bir duvar dekoru olabileceği aklıma gelmezdi. Bu haritayı gördükten sonra firma ve duvar haritaları hakkında araştırma yapmaya başladım. Sonuç olarak ortaya böyle bir yazı çıktı.

Duvar Haritalarında Ahşabı Tercih Etmeniz İçin 5 Sebep

3d-ahsap-dunya-haritasi-cok-katmanli-turkce-ulke-isimli

Duvar haritaları kullanıldıkları malzeme ve kullanım amacına göre çok fazla çeşitlilik gösteriyor. Doğru haritaya karar vermek için öncelikle ne istediğinizi ve beklentilerinizin ne olduğunu bilmeniz gerekiyor.

Duvar haritalarının kâğıt, lamine kâğıt, vinil, kumaş, kanvas, ahşap ve metal gibi materyaller kullanılıyor. Amacınız sıcak, estetik ve kalıcı bir dekorasyon ise ahşabın büyüsü sizi hemen cezbediyor. Sadece bu büyü değil tabii ki, tercihinizi ahşap duvar haritaları yönünde yapmanız için 5 haklı sebebiniz var:

Ahşap Duvar Haritası ile Estetik ve Özgünlüğü Aynı Anda Yakalayın

Ahşap duvar haritası, sıcak ve doğal bir materyal olarak mekâna canlılık katar ve estetik bir görünüm sağlar. Modern bir dokunuşa sahip ahşap birçok dekorasyon tarzıyla da uyumludur. Vintage, rustik, İskandinav gibi… Dokusu, farklı renk kombinasyonları ve alışılmışın dışında oluşu ahşap haritaları özgün bir duvar dekoru yapıyor.

Ahşap Duvar Haritası ile Uzun Ömürlü Bir Kullanım Elde Edin

Ahşap duvar haritası sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir malzemeye sahiptir. Bakımını ve temizliğini doğru şekilde yaptığınızda ahşap haritanızı uzun yıllar boyunca kullanırsınız. Haritanızı yüksek ısı ve nemden uzak tutun. Hafif nemli bir bezle tozunu almak gibi basit bir işlemle bakımını tamamlayın.

Ahşap Duvar Haritası ile Aile Bağlarınızı Güçlendirin

Ahşap duvar haritasının kurulumu aileniz ile birlikte etkinlik yapmanıza olanak sağlar. Biz ahşap haritamızın kurulumunu yaparken çok eğlenceli zaman geçirdik. Kurulumunu yapmak tıpkı bir yapboz yapmak gibiydi, parçaları bulmak ve uygun yere yapıştırmak hepimize müthiş keyif verdi. Tabii asıl keyif veren ailece bir işi kotarmak oldu.

Ahşap Duvar Haritası ile Rotanızı Belirleyip Hedeflerinizin Peşinde Koşun

Biz salonumuza Çok Katmanlı 3D Ahşap Dünya Haritasını aldık. Çocuğumuzun odası için 3D Ahşap Türkiye Haritası tercih ettik. Ürün kutusundan çıkan konum, hedef ve tamam pinleri ile rotamızı belirledik. Bu pinler hem gittiğiniz hem de gitmek istediğiniz yerleri işaretlemenize yarıyor. Gitmek istediğimiz şehir ve ülkeleri belirlemek bize keyifli anlar yaşattı. Hem de aile olarak bir hedef belirlememizi ve bu hedefe ulaşmak için bir program oluşturmamızı sağladı.

Ahşap Duvar Haritası ile Meraklı Kaşifler Yetiştirin

Ahşap duvar haritaları sadece salon ya da oturma odalarında değil çocuk odalarında da rahatça tercih edilebilecek özgün bir dekordur. Haritaları sadece bir dekorasyon aracı olarak görmeyip onu çocuğunuzun gelişimine katkı sunan bir araca dönüştürebilirsiniz.


Biz evimize aldığımız haritalar ile çocuğumuzun kendisini, çevresini, ülkesini ve dünyayı tanıması için birtakım eğitici oyunlar oynadık. Bu oyunlarla biz de pek çok yeni şey öğrenmiş olduk.


Oyunlardan biri şu şekilde: Gözümüz kapalı harita üzerinden rastgele bir ülke seçmek ve o ülke ilgili araştırma yaptıktan sonra akşam yemeğinde bize farklı gelen bilgileri paylaşmak. Bu oyun ile hem dünyadaki farklı kültürleri öğrenmiş olduk hem de aile içi iletişimimize olumlu katkılar sağladık. Ayrıca çocuğumuzun merak duygusu harekete geçirerek öğrenmeye olan isteğini arttırmış olduk.

Duvar Haritalarında Colorfullworlds Markasını Neden Tercih Etmelisiniz?

3d-cok-katmanli-ahsap-dunya-haritasi-ev-ofis-dekoru

Duvar haritalarının mükemmel bir duvar dekoru olmasında şüphesiz yapılan doğru tercihlerin etkisi var. Yazımın başında da belirttiğim üzere tesadüfen gördüğüm bir harita beni bu yazıyı yazmaya kadar getirdi. Arkadaşıma haritayı nereden aldığını sorduğumda beni colorfullworlds adresine yönlendirdi. Ve hikâyemiz burada başladı...


Colorfullworlds markasının internet sitesini ziyaret ettiğimde birçok duvar haritası modeliyle karşılaştım. Duvarım için uygun olanı bulmak benim için pek de kolay olacağa benzemiyordu. Biraz daha araştırma yaptığımda firmanın Ankara’da adresime çok da uzak olmayan bir yerde olduğunu gördüm.


Müşteri temsilcileriyle görüştükten sonra haritaları yerinde görmek üzere üretim atölyelerine davet edildim ve bu ziyaret benim için benzersiz bir deneyim oldu. Bu deneyimlerim colorfullworlds markasını neden tercih etmem gerektiğini bir kez daha ortaya koydu.

Duvar Haritasında Colorfullworlds Markasının Zengin Ürün Seçeneği

Duvar haritalarıyla hem evimize hem de ofisimize modern ve özgün bir hava katmamız ancak doğru haritayı seçmekle mümkün olacaktır. Pekâlâ doğru haritaya karar vermek için nelere dikkat etmeliyiz:

  • İç mekânın büyüklüğü ve duvarın boyutuna uygun ebatlarda harita seçmemiz gerekir. Geniş bir alanda küçük boyutlu bir harita kendini göstermeyecektir. Küçük bir duvarda da büyük boyutlu bir harita göz yorucu olacaktır. Colorfullworlds 3d ahşap duvar haritalarının 4 farklı boyutu bulunuyor. Böylece her büyüklükte mekân ve duvar için uygun olan haritayı seçmenizi kolaylaşıyor.
  • İç mekanınızdaki renk uyumu oldukça önemlidir. Seçeceğiniz ahşap haritanın renginin mekanınızın renk tonlarıyla ahenkli olması odanıza güzel bir hava katacaktır. Haritanızın mevcut mobilya ve aksesuarların renkleriyle uyumsuzluk göstermemesine dikkat etmek gerekir. Colorfullworlds ahşap duvar haritaları geniş renk yelpazesiyle duvar, mobilya ve dekoratif eşyalarınızla uyum için kolay bir tercih imkânı sunuyor.

Duvar Haritasında Colorfullworlds Markasının Kaliteli Malzeme ve İşçilik Politikası

Duvar haritasında Colorfullworlds markasını seçmeniz için en önemli sebeplerin başında kullanılan yüksek kaliteli malzeme ve kusursuz işçilik anlayışı geliyor.

Atölye ziyaretimde kullanılan ahşap çeşitliliği ve kalitesinin yanı sıra çalışanlarının gösterdiği özen beni oldukça etkiledi. Haritalar üretilirken yoğun bir el emeği harcanıyor. Üç boyutlu katmanlar tek tek el emeğiyle birbirlerine yapıştırılıyor.

Aynı özen haritaların kutulanması sırasında da gözünüze çarpıyor.

Duvar Haritasında Colorfullworlds Markasının Uygun Fiyat Politikası

Duvar haritası almaya karar verdikten sonra ister istemez bir pazar araştırması yapmak durumunda kalıyorsunuz. Ben de 3d ahşap duvar haritamı alırken birçok platformda fiyat araştırması yaptım.

Fiyat araştırması yaparken bir taraftan da müşteri yorumlarına bakmayı ihmal etmedim. Hem güzel ve kaliteli bir ürün almak hem de bunu bütçemize uygun şekilde mal etmek hepimizin isteğidir. Bu isteğinizi colorfullworlds markasıyla gerçekleştirmek inanın çok kolay!

Duvar Haritasında Colorfullworlds Markasının Etkili İletişim ve Müşteri Hizmeti

Duvar haritasını satın alma kararınızdan duvarınıza astığınız süre boyunca kafanızdaki tüm soru işaretlerini gideren müşteri temsilciliğine sahip marka sadece bu hizmetiyle bile tercih edilmeye değer. %100 müşteri memnuniyeti ve kolay iade seçeneği ile rahat ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayın!

Duvar Haritasının Keyfini Çıkarın!

yeni-tasarim-3d-ahsap-dunya-haritasi-cok-katmanli

Duvar haritanızı seçtikten sonra sevdiklerinizle birlikte eğlenceli vakit geçirmeye hazır olun! Harita kutunuzdan çıkan şablonları duvarınıza astıktan sonra tıpkı bir yapboz yapar gibi kıta kıta ilerleyerek ahşap dünya haritanızı oluşturun.

Size tavsiyem birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişilerle haritanızın kurulumunu yapın. Hem bir haritayı oluşturmak hem de bunu sevdiğiniz kişilerle yapmak duvar dekorasyonunuzu sizin için çok daha anlamlı hale getirecektir.

Haritanızı tamamladıktan sonra kendi eserinizi duvarda görmek ise size bambaşka bir haz yaşatacaktır.

Kendi deneyimimden yola çıkarak ahşap dünya haritalarının ne olduğunu, onları seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini, dekorasyona kattığı benzersizliği ve colorfullworlds markasını neden tercih etmeniz gerektiğini anlatmaya çalıştım.

Umarım sizler de kendi dünya haritanızı oluştururken bunun her anından büyük keyif alırsınız.

Harita kutunuzdan çıkan parçaları duvara yapıştırmak için sabırsızlanıyorsunuz değil mi? Bu süreçte dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, parçaları doğru sırayla ve düzgün bir şekilde yapıştırmaktır. Aksi takdirde haritanızın görüntüsü bozulabilir ve istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz.

Duvarınızın temiz ve düzgün olmasına özen göstererek işe başlayın. Parçaları yapıştırmadan önce çift taraflı bantların yönünü kontrol edin. Bu sayede işiniz daha kolay olacaktır.

Haritanızı yapıştırırken sabırlı olun ve her adımı dikkatlice uygulayın. Sonuçta, kendi dünya haritanızı oluşturmanın keyfini doyasıya yaşayacaksınız. Unutmayın, bu süreçte sevdiklerinizle birlikte olmak da ayrı bir keyif katacaktır.

Şimdi haritanızı oluşturmak için harekete geçme zamanı!

 


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ürünlerimizi incelemeye devam edin...

Tümünü gör
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - İNGİLİZCE Ülke İsimli
1,399.00₺
Çok Katmanlı 3D Ahşap Dünya Haritası v.2
1,549.00₺
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - TÜRKÇE Ülke İsimli
1,399.00₺
Tuana renk 3 Boyutlu Ahşap Dünya Haritası
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Tuana
1,399.00₺