Dünya Haritası Duvar Ahşap Tablo Modelleri 2021

Dünya Haritası Duvar Ahşap Tablo Modelleri 2021

Evinizde veya ofisinizde duvarları süslemenin güzel bir yolu, tablolar asmaktır. Dünya haritası duvar ahşap tablolar, yıllar geçtikçe değişen moda ve yaşam tarzına uyumlu, uzun süreli bulunduğunuz ortamlarda kullanabileceğiniz çok şık detaylardır. Boyut ve rengini kendiniz seçebilmeniz ise diğer eşyalarla olan ahengin sağlanmasını kolaylaştırır.

Dünya haritası duvar ahşap tablo modellerine isteğe bağlı olarak kabartmalı ya da klasik tablo şeklinde de sahip olabilirsiniz. Uzun hollere sahip yapılar için gözleri yormayan ve farklı figürlerin üzerinde olduğu modeller de tercih edilebilir. Ayrıca dış ve iç alanlar için de ışıklandırma ile süsleyerek kullanabilirsiniz. Girip çıktığımız ziyaret ettiğimiz mekanlarda sürekli benzer tablolar görürüz. Farklılığınızı kullandığınız değişik tarzda eşya ve süslerle de belli etmek istiyorum diyorsanız işte aradığınız fırsatı bu tablo modelleriyle yakalayabilirsiniz.

Tablo Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evinizde tarzınızı yansıtmanın en kolay yollarından biri, çeşitli tablolar tercih ederek dekorasyonunuzu tamamlamaktır. Ancak dekorasyonunuzu tamamlarken sadece tablo seçmek yeterli değildir, göz önüne alınması gereken bazı hususlar vardır. Bulunduğunuz ortamı tamamlayacak çok fazla seçenek arasından doğru olan tabloyu bulmak zaman alabilir. Bu noktada size yardımcı olması için tablo seçerken dikkat etmeniz gereken noktalar şunlardır:

  • Estetik zevklerin en büyüğü olan renk konusunda insanların genelinde her şeyin uyumlu renklerle olması gibi bir yanılgı bulunur. Halbuki renkler zaten kendi içinde bir ahenk oluşturur. Aynı tonlar ile güzel kombinasyonlar ortaya çıkmasına rağmen zıt renkler ile de muhteşem görüntüler elde edilebilir. Tablonun soluk veya canlı renklerde olması tamamen mekanı tamamlayıp tamamlamadığına bağlıdır.
  • Tablo seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da tablonun boyutudur. Tabloyu yerleştirmeyi düşündüğünüz yere uygun bir boyutta seçim yapmanız gerekir. Tablo seçiminde genel olarak kanepe genişliğinin üçte ikisi veya daha büyük bir boyutta tercih edilir. Yatak üzerine asılacak tablo için de aynı kural geçerlidir. Simetrik veya asimetrik birkaç parça ile de güzel görüntüler elde edebilirsiniz.
  • Kontrast, bulunulan ortamın enerjisine en çok etki eden noktadır. Bu yüzden seçilecek olan tablo için önemli bir etkendir. Geleneksel anlamda dekore edilmiş bir odaya modern bir sanat eseri yerleştirmek, tabloyu çarpıcı bir sanat eseri haline getirebilir. Renkler ve temaları karıştırmak için bakış açınızı biraz değiştirerek mükemmel bir tablo seçimi yapabilirsiniz
Dünya Haritası Duvar Ahşap Tablo Modellerinin tümünü incelemek için https://colorfullworldstr.com/collections/ahsap-haritalar adresini hemen ziyaret edebilirsiniz.

Dünya Haritası Duvar Ahşap Tablo Modelleriyle Odanıza Kendinizi Yansıtın

Bulunduğunuz ortama değişiklik katmak, dekorasyonunuzu tamamlamak için tercih edeceğiniz tablo seçimlerinde hemen ilk bulduğunuz modeli tercih etmemelisiniz. Yapacağınız keşif gezileri ile sizi en çok kendine çeken tabloyu bulmanız önemlidir. Unutmamalısınız ki iyi bir dekorasyon kendinize yaptığınız bir iyiliktir. Bulunduğunuz ortamı sevdiğiniz hale getirmek sizin elinizde olan bir durumdur.

İç mekân dekorasyonunda ahşap yer almasından hoşlanan insanlardan biriyseniz, dünya haritası duvar ahşap tablo modellerinden tercih edebilirsiniz. Ahşap tabloların fiyatları, kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca el işçiliği ile üretilenlerle seri üretim olanlar arasında da fiyat farkı bulunur. Avantajlı bir durum olan fiyat farkı sayesinde sizde kendi bütçenize uygun olan tabloyu bulabilirsiniz.

Dekorasyonunuzu tamamlamanızın yanı sıra kendinizi yansıtabileceğiniz tablolar ortama bir kimlik kazandırarak boş duran duvarları doldurur. Dünya haritası duvar ahşap tablo modellerinden yapacağınız bir tercih ile hem şık hem de modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Geçmişten günümüze bir köprü izlenimi veren ahşapların zarif çerçeve tasarımları arasından kendinize hitap eden bir modeli bulmakta zorluk çekmezsiniz.


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ürünlerimizi incelemeye devam edin...

Tümünü gör
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - İNGİLİZCE Ülke İsimli
1,399.00₺
Çok Katmanlı 3D Ahşap Dünya Haritası v.2
1,549.00₺
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - TÜRKÇE Ülke İsimli
1,399.00₺
Tuana renk 3 Boyutlu Ahşap Dünya Haritası
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Tuana
1,399.00₺