Dekoratif Metal Dünya Haritası

Dekoratif Metal Dünya Haritası

Dünya haritası kıtaların, okyanusların kısacası yeryüzünün belli bir oranda birebir küçültülerek çizilmiş halidir. Haritalar ülkelerin kartviziti gibidir. Baktığınızda o ülkenin sınırları, sınır komşuları, kara ve deniz uzaklığı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu kapsamda, ev, ofis veya iş yerinizin duvarına astığınız dekoratif metal dünya haritası ile pek çok ülke hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Son yıllarda oldukça popüler duvar aksesuarlarından biri olan dünya haritaları hakkında sizin için hazırladığımız yazı duvar dekorasyonu alternatiflerini gelin birlikte inceleyelim.

Dekoratif Metal Dünya Haritası Nedir?

Tablolar uzun yıllardır ev, ofis, restoran gibi alanlarda duvar dekorasyonunun vazgeçilmez bir parçasıdır. Son zamanlarda minimalizmin etkisiyle büyük ve gösterişli tabloların yerini belirli bir tarzı ve anlamı olan kişiselleştirilmiş tasarım ürünler ve dekoratif metal dünya haritası aldı. Ham madde olarak metal kullanılarak, lazer kesim metoduyla oluşturulan bu tür dekoratif dünya haritaları, evinde modern bir tarz oluşturmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alır. Farklı renk ve ebatlarda sadece metal veya metal ve ahşap her ikisinin birleşimi 3D çok katmanlı dekoratif metal dünya haritası tasarımları, gezgin veya gezgin ruhuna sahip kişilerin dünyayı evlerinin duvarına sığdırmaları için olanak sunar.

Metal dünya haritası alırken dikkat etmeniz gereken nokta kullanılan malzemenin kaliteli olmasıdır. Kalitesiz boyanan metal zamanla havadaki nemden paslanabilir. Bu yüzden, sağlığa zararlı maddeler içermeyen kaliteli boya kullanılarak yapılan dekoratif metal dünya haritası dizaynları uzun yıllar duvarınızda sağlamlığını korur. Yine ahşap ürünlerde de seçiminiz kaliteli ürünlerden yana olmalıdır. Yapışkanlı arka yüzeye sahip haritalar sayesinde duvarınıza zarar vermeden rahatlıkla yapıştırıp sökebilirsiniz.

Modern Dekorasyonda Dekoratif Metal Dünya Haritası

Modern mimari ile döşenmiş evlerde dekoratif metal dünya haritası tercih edilirken, ahşabın o sıcak ve doğal görünümünden dolayı son yıllarda çok popüler olan iskandinav ve bohem tarzda dizayn edilmiş evlerde ahşap dünya haritaları en uygun seçenektir. Ayrıca metal üzerine ahşap bindirmeli hazırlanan kombinasyonlarda bulundukları alana rustik bir hava katar.

Metal dünya haritası tasarımları ev, ofis, kafe tarzı alanlarda dekorasyon amaçlı değerlendirilebileceği gibi okullarda eğitim ve görsel amaçlı olarak da tercih edilebilir. Böylece, kıtaları, ülkeleri, okyanus ve denizleri ezberden ziyade, bakarak öğrenmek öğrencilerin görsel hafızalarında kolayca yer edinmesini sağlar.

Kurulum aşamasında aile bireylerinizle birlikte, duvara yapıştırarak kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmeniz açısından oldukça faydalı bir dekorasyon ürünüdür. Üstelik, ülkelerin yerlerini öğrenmek için bul bakalım gibi yaratıcı oyunlar oynayarak eğitimli maksatlı da kullanılabilir. Yine, her hafta bir ülke seçilerek onun hakkında aile bireylerinden araştırma yapması istenir. Belirlediğiniz günde bilgi paylaşım saati yapılarak, o ülkenin bayrağı yada ülkeyi temsil eden bir obje resmi yapıştırılarak ailece genel kültür adına faydalı ve eğlenceli zaman geçirilebilir. Çocukların odalarının duvarında dekoratif metal dünya haritası kullanmak onların dünyayı küçük yaşta keşfetmeleri adına oldukça faydalı bir üründür.

Sevdiklerinize Dekoratif Metal Dünya Haritası Hediye Edin

Özellikle, gezmeyi çok seven veya gezgin olan arkadaşlarınız için doğum günü, evlilik yada özel günlerde vereceğiniz sıradışı ve benzersiz bir hediye alternatifidir. Onların gezip gördüğü yerleri anlatmalarını dinlerken, aldığınız hediye dünya haritasında o ülkeyi görmek sizi de en az onlar kadar heyecanlandırıp mutlu edecektir.

Ayrıca, bulunduğunuz ülkeden, gezip gördüğünüz yada gitmeyi planladığınız ülkelere renkli ipler uzatarak kendi gezi rotanızı oluşturup pinler yardımıyla o işaretlemeler yapabilirsiniz. Hayal gücünüze göre kişiselleştirdiğiniz dünya haritanız, duvarınızı süslerken size de yeni yerler görmek için hedefler belirleyip onlara ulaşmak için kendinizi motive etmek kalır.

Koskoca dünyayı odanızın duvarına sığdırıp, baktıkça hayallerinizi genişletmek isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ürünlerimizi incelemeye devam edin...

Tümünü gör
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - İNGİLİZCE Ülke İsimli
1,399.00₺
Çok Katmanlı 3D Ahşap Dünya Haritası v.2
1,549.00₺
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - TÜRKÇE Ülke İsimli
1,399.00₺
Tuana renk 3 Boyutlu Ahşap Dünya Haritası
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Tuana
1,399.00₺