Ahşap Dünya Haritası Modelleri

Ahşap Dünya Haritası Modelleri

Ahşap, modern ve klasik birçok tasarımda kullanılan ve modası asla geçmeyen materyallerden biri haline geldi. Ev dekorasyonunda her türlü tasarıma ahşap dokunuşlar ekleyerek çok daha tarz hale getirebilir ve keyifle kullanabilirsiniz. Siz de bulunduğunuz ortamda farklı ama orijinal, kendine has ahşap dokunuşlar yapmak istiyorsanız ahşap dünya haritası modelleri tasarımlarından birine sahip olabilirsiniz.

Ahşap Dünya Haritası Modelleri ile Özgün Bir Dekorasyona Sahip Olabilirsiniz

Ahşap dünya haritası modelleri çoğunlukla duvar dekorasyonunda değişiklik arayanların tercih edebileceği seçeneklerden bir tanesidir. Özellikle kalıcı değil de sürekli farklılık istediğiniz ev ve iş yeri dekorasyonunuz için ahşap dünya haritası modellerini tercih edebilir ve dilediğiniz zaman değişiklik yapabilirsiniz. Dekore etmek istediğiniz mekân ister sade ister gösterişli bir görüntüye sahip olsun ahşap dünyası haritası mutlaka göze çarpacaktır. Arzu ettiğiniz renklerde ve ebatta mekânın enerjisine uygun seçenekleriyle dekore etmek istediğiniz ortamda farklı bir hava oluşturabilirsiniz.

Duvara zarar vermeyen, kalıcılığı olmayan ve dilediğiniz zaman değiştirebileceğiniz ahşap dünya haritası modelleri; 2 boyutlu veya 3 boyutlu seçenekleriyle evinizde modern bir hava katarken ahşap görüntüsüyle de dengeleme sağlar. Eğer ahşap dünya haritasını iş yerinizde dekor olarak kullanmak istiyorsanız iş stresi içerisinde de ek bir motivasyon kaynağı olur. Gitmek istediğiniz yerleri haritada görmek iş ortamında olduğunuz süre boyunca iyi hissetmenizi sağlayabilir. Aynı zamanda yatak odasında kullanmanız da uyanır uyanmaz sevdiğiniz ve görmek istediğiniz yerleri haritada görerek güne güzel başlamanıza yardımcı olabilir.

Çocuk odasında kullanmak istiyorsanız, ahşap dünya haritası üzerinde yazan okyanus isimleri, ilave aksesuarlar ve pusulalar çocuklarınızın için öğretici de olabilir. Bununla birlikte çocuklarınız ahşap dünya haritası üzerinde oyunlar oynayabilir hem öğrenirken hem de eğlenebilir. Ayrıca evinizin ortak alanlarında dekore ettiğiniz ahşap dünya haritası üzerinden dostlarınızla sohbet edebilir, gittiğiniz ülkeler hakkında paylaşımda bulunabilir ve istediğiniz ülkeleri ahşap dünya haritaları için tasarlanan pinler ile işaretleyebilirsiniz.

Ahşap Dünya Haritası Modelleri Arasından Nasıl Seçim Yapılmalıdır?

Ahşap dünya haritası modellerini bulunduğunuz mekânın genişliğine göre 2D ve 3D boyutlarında tercih edebilirsiniz. 2D ahşap dünya haritası modellerini mutfak, çocuk odası, antre gibi genel mimaride minimal tasarlanan alanlarda kullanabilirsiniz. Ortama şık bir hava katacağı gibi alanınızda da dar bir görüntü oluşturmayacaktır. 3D ahşap dünya haritası modelleri çok katmanlı olması sebebiyle daha gerçekçi bir görüntü sağlar. Bu yüzden 3D ahşap dünya haritası modellerini iş yerinizde, salon, yatak odası gibi geniş ve daha gösterişli mekanlarda kullanabilirsiniz.

Ayrıca yumuşak tonlu ya da açık renk duvarlarınızda koyu renk ahşap dünya haritası modelleri kullanarak mekânda daha geniş bir görüntü elde edebilirsiniz. Bunun aksine koyu renkli, duvarlarınızda açık renk ahşap dünya haritası modelleri kullanarak da mekandaki kasvetli görüntüyü silebilirsiniz. Tek renk seçeneklerinin yanı sıra çok renkli ahşap dünya haritası modelleri de tercih edebilirsiniz. Duvarda kullandığınız renklere uyumlu ya da zıt çok renkli ahşap dünya haritası modelleriyle ortama farklı bir enerji katabilirsiniz.

Ahşap dünya haritası modelleri kendi ev ve iş yeri dekorasyonunuzun dışında dostlarınız, aile üyeleriniz için de unutulmayacak bir hediye olabilir. Hediye almakta kararsız biriyseniz ya da keyifli bir hediye almak istiyor ama orijinal bir şey bulamıyorsanız ahşap dünya haritaları tam da aradığınız hediye olabilir. Dekorasyona ilgili, yaşam alanlarında farklılık ve orijinallik seven yakınlarınızın ev ve iş yerinde sizin de zevkinizi yansıtacak bir dokunuş sağlayabilirsiniz. Seyahat etmeyi seven, birlikte farklı ülkelerde vakit geçirdiğiniz arkadaşlarınız ve aile üyeleriniz için anılarınızı taze tutacak bir seçenek olarak ahşap dünya haritası modelleri tasarımlarına hemen göz atabilirsiniz.


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ürünlerimizi incelemeye devam edin...

Tümünü gör
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - İNGİLİZCE Ülke İsimli
1,399.00₺
Çok Katmanlı 3D Ahşap Dünya Haritası v.2
1,549.00₺
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - TÜRKÇE Ülke İsimli
1,399.00₺
Tuana renk 3 Boyutlu Ahşap Dünya Haritası
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Tuana
1,399.00₺