8 Mart Dünya Kadınlar Gününün Colorfullworlds İçin Önemi

ColorfullWorlds Renkli Dünyasında üretilen beğeninize sunulan eserlerin tasarımından, evinizin veya ofisinizin dekoruna zarafet katmasına kadar geçen tüm aşamalarda rol alan, emek veren personelin, sizce yüzde kaçı kadınlardan oluşmaktadır?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ülkemizde her geçen yıl daha fazla önem kazanmakta ve geniş kitleler tarafından kutlanmaktadır. Tabii ki kadınların değerinin ve emeğinin bir gün değil, her gün kıymetlendirilmesi gerekir. Öte yandan özel günler, bireysel ve toplumsal farkındalığın kazanılması için tetikleyici bir unsur oluşturmaktadır. 8 Mart, kadının çalışma hayatındaki haklarını kazanması sağlayan tarihi olaylara da atfen seçilebilecek en manidar gün olmuştur.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, firmamızdaki kadın çalışanlarımızın sayısının yüksek olmasından büyük kıvanç duyuyoruz. Bu özel gün, kadın istihdamına verdiğimiz önemi ve renkli dünyamız Colorfullworlds dekorunda kadınların oynadığı önemli rolü kutlamak ve anmak için bize imkân vermektedir.

Ürünlerimizde hemen dikkati çeken ince işçiliğin, kadın çalışanlarımızın titiz ve zarif dokunuşlarından kaynaklandığını söyleyebiliriz Onların özgün üretici fikirleri, estetik bakış açıları ve hassasiyetleri eserlerimize canlılık katmakta, adeta hayat vermektedir. 

Colorfullworlds ailesi olarak toplumdaki ve çalışma hayatındaki eşitliğin sağlanması gayretiyle çıktığımız bu yolda tüm kadınların gününü en samimi dileklerimizle kutluyoruz.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü: Sebep Değil Sonuç

8 Mart Dünya Kadınlar Günü hayatımızdaki o kadına değerini ve yerini gösterebilmek adına mükemmel bir fırsat! Bu kişi seni emek vererek büyüten şefkatli annen, hayatını anlamlandıran sevgilin, kıymet verdiğin bir dostun, fedakâr kardeşin olabileceği gibi gününün büyük kısmını birlikte geçirdiğin iş arkadaşın olabilir. Onları bu özel günde güzel bir hediyeyle mutlu etmek istemez misin? O zaman doğru yerdesin. Kadınlar Günü için hediye önerilerimiz:

Duvar haritalarımız;

Modern ve şık bir ofis hediyesi olarak seçeneklerinizin içinde kesinlikle ilk sırayı almalı. Farklı renk ve boyut seçenekleriyle her ortam için rahatlıkla uygulanabilen haritamız pratik ve eğlenceli kurulumuyla hediye ettiğiniz kişiye aynı zamanda keyifli bir kendin yap aktivitesi sunacaktır. Ayrıca hediyenize ekleyeceğiniz kişiselleştirilmiş başlıkla bu güzel hediyeyi özel bir hâle getirip şık bir jest yapmanız mümkün!

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kendinizi Hatırlatın!

Hediyenizi vereceğiniz kişinin yoğun mesai saatlerinde dahi sizi hatırlamasını ve bir an olsun sizi aklından çıkarmamasını istiyorsanız birbirinden güzel metal masa ve raf dekorları bunun için çok isabetli bir hediye tercihi olacaktır! Hem arkadaşa hem anneye hem de sevgiliye yönelik alternatifleriyle ürünlerimiz ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü ölümsüzleştirmek için hemen hediyenin seç.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hediyesini Nasıl Seçmen Gerekli;

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için, hediyeye karar verirken onu vereceğimiz kişinin özellikleri ve zevklerini bilmek seçimimizi çok daha kolay hâle getirecektir. Bir taraftan da kişisel özelliklere göre bir hediye almak insanları daha özel hissettirerek daha mutlu kılacaktır. Evinde ve ofisinde farklı ve özgün dekorasyonu seven, entelektüel zevkleri olan, sadelikle beraber şıklığı da yakalamak isteyen ya da eğlenceli vakit geçirmeyi seven maceraperest kişilere rahatlıkla kartelamızdan ürün bulabileceğiniz gibi, benim gibi kitap kurdu kadınlar için kitap tutucularımız biçilmiş kaftan olacaktır.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Neden Colorfullworlds?

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hem güzel ve zarif bir hediye bulmak hem de kadın istihdamına destek vermek istiyorsanız kesinlikle colorfullworlds ailesini tercih etmelisiniz. İşe yerleştirmede kadın istihdamına öncelik veren firmamız, çalışma hayatında yaşanan cinsiyet eşitsizliğine karşı da eşit işe eşit ücret prensibini hayata geçirerek duruşunu sergilemektedir. %45 oranında hiç de azımsanamayacak kadın çalışanı olan firmamız her geçen gün bu oranı daha da yükseltme yönünde adımlar atmaktadır.

Bu ailenin onlarca kadın çalışanından biri olarak diyebilirim ki ürünlerimizin tasarlanması, imalatı, hazırlanması ve kargolanması süreçlerinin hepsinde yer almaktayız. Ürün elinize ulaştıktan sonra da memnuniyetiniz için tüm gayretimizle yanınızdayız. 

“Renkli İnsanlar İçin Renkli Dünyalar…” sloganıyla çıktığımız bu yolda hayatı renklendiren tüm kadınların bu değerli gününü kutluyoruz.


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ürünlerimizi incelemeye devam edin...

Tümünü gör
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - İNGİLİZCE Ülke İsimli
1,399.00₺
Çok Katmanlı 3D Ahşap Dünya Haritası v.2
1,549.00₺
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - TÜRKÇE Ülke İsimli
1,399.00₺
Tuana renk 3 Boyutlu Ahşap Dünya Haritası
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Tuana
1,399.00₺