14 Şubat Sevgililer Gününü Anlamlı Kılmak

 

14 Şubat Sevgililer Günü anlamlı ve güzel bir gün olmasının yanı sıra zorlu ve stresli bir karar verme sürecini de beraberinde getirmektedir: Hediye seçmek…  Sevgilinize kendini özel hissettirmek ve bu kaygılı süreci yaşamamak adına, ahşap ve metal dekorlara göz atmak için en doğru adresi ziyaret ediyorsunuz.

Kişiye özel metal dekorlar ile sonsuz sevginizi kalıcı ve şık bir aksesuarla ifade edebileceğiniz gibi birlikte gitmeyi hayal ettiğiniz yerlerin haritalarını da bir hediye seçeneği olarak düşünebilirsiniz. Böylece onunla birlikte olma hayalinin bile sizin için ne kadar kıymetli olduğunu ortaya koyabilirsiniz. 

14 Şubat Sevgililer Gününde Kişiye Özel Ürünler 

14 Şubat Sevgililer Günü, ülkemizde ve tüm dünyada heyecanla beklenen özel günlerden biri… Bu özel günde insanların sevdiklerine hislerini ifade etmesi ve ona anlamlı bir hediye vermesi bu günü daha da güzel kılmaktadır. Seçeceğiniz kişiye özel hediye ile sevgilinize kendini özel hissettirmenin yanı sıra ona verdiğiniz değeri daha net bir biçimde gösterebilirsiniz. Hediyeleşerek aranızdaki bağı güçlendirebilir ve ilişkinizi daha da sağlamlaştırabilirsiniz. Hediyenizi seçerken ona sevgiliniz ve kendinizden bir parça katmak şüphesiz ki hediyenizi daha değerli hale getirecektir. Bunun için kişiselleştirilmiş bir hediye tercih etmek en doğru karar olacaktır.

14 Şubat Sevgililer Gününde Kalıpların Dışına Çıkmak: Kişiselleştirilmiş Şehir ve Sokak Haritaları

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilimize onu hem mutlu hem de özel hissettirecek bir hediye almak isteriz. Kişiye özel çerçeveli harita bu isteğinizi gerçekleştirmek için mükemmel bir tercih olacaktır. Hediyeyi verdiğinizde sevgilinizin gözlerindeki mutluluğa şahitlik etmek ve bu mutluluğun uzun süre devam etmesini sağlamak için kişiselleştirilmiş şehir ve sokak haritaları sevgilinizin bir ömür aklında kalacağı ve her gördüğünde kalp atışlarının hızlanmasını sağlayacağı için çok iyi bir hediye seçimi olacaktır. Bu ürün ile sevgilinize unutamayacağı, kalıcı, şık ve orijinal bir hediye verirken aynı zamanda onunla olan anılarınızı ölümsüz hale getirebilirsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü ve diğer özel günlerde kişiselleştirilmiş tasarım ürün ve hediyeler iyi bir tercih olarak oldukça rağbet görmektedir. Ancak bu ürünler de zaman içerisinde klişe haline gelmektedir. Kişiselleştirilmiş hediye aradığımızda hep karşımıza benzer ürün çeşitleri çıkmaktadır. Kişiye özel şehir ve sokak haritalarımız bu kalıpların dışına çıkmanızı sağlayacaktır. Seçtiğiniz bir konumun haritası olarak düzenlenen tasarım ahşap tablo duvarlarınıza anlamlı ve farklı bir dokunuş yapacaktır. Bu konum siz ve sevgiliniz için anlamı olan bir şehir, sokak ya da mekân olabilir. Onu ilk gördüğünüz, elini ilk kez tuttuğunuz veya onunla tanıştığınız yer olabileceği gibi birlikte zaman geçirmeyi sevdiğiniz bir mekânın konumu da olabilir.

Kişiselleştirilmiş haritaların tercih sebepleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Yer ve konum tercihiniz üzere oluşturulan haritamız ahşaptandır ve isteğiniz modele göre iki ya da üç katmandan oluşmaktadır. Ürünün ahşap olması uzun süreli kullanılmasını ve kolayca temizlenmesini sağlamaktadır. Çoklu katmanlardan oluşması ise ortama derinlik katarak ev veya ofis duvarlarınızı modern bir görünüme kavuşturacaktır.
  • Ev ve ofis dekorasyonunuza göre kare, dikdörtgen, yuvarlak ve pin şeklinde tercih edebileceğiniz haritalarımızın altı farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Böylece ürünün mobilya ve aksesuarlarınızla renk uyumunu sağlamakta zorlanmayacak, farklı renk geçişleriyle dekorasyonunuzu zenginleştirebileceksiniz.
  • Kişiselleştirilmiş haritanıza isteğiniz metni ekleyerek sevgilinize olan hislerinizi yazıya dökebilirsiniz. Bu metinle oluşturmuş olduğunuz haritanın hayatınızdaki yerini ve anlamını da vurgulayabilirsiniz. Konumu işaretlemek için kalp simgesini seçmek sevgililer günü için doğru bir tercih olacaktır. 

Kişiselleştirilmiş sokak veya şehir haritasını sadece sevgililer günü için ya da sadece sevgiliniz için alınmış bir hediye olarak görmemelisiniz. Bu kalıcı harita sevgilinizle bağlarınızı perçinleyen, her baktığınızda hoş anılara gitmenizi sağlayan, sizi ve ilişkinizi özel kılan bir birliktelik sembolü olarak düşünülmelidir.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Colorfullworlds Keşfet

14 Şubat Sevgililer Günü’nde tercih ettiğiniz firma da en az seçtiğiniz hediye kadar önemlidir. Kaliteli ürünlerin yanı sıra özenli paketleme, hızlı kargolama, sorunsuz iade garantisi, kusursuz müşteri hizmetleri ve olumlu müşteri yorumları ile size keyifli ve güvenilir bir alışveriş deneyimi sunmaktayız.

Sadece haritalarla sınırlı kalmayan firmamızın ürün yelpazesi çok çeşitlidir:

  • Metal dekorlar
  • Metal masa ve raf dekorları
  • Metal kitap tutucular
  • Ahşap dekorlar

 

Sevgililer günü dışında da hem kendiniz hem de sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceğiniz firmamızı duvar ve raf dekorasyonunuz için keşfe çıkabilirsiniz.


Yorum yap

Yorumların yayınlanmadan önce onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.


Ürünlerimizi incelemeye devam edin...

Tümünü gör
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - İNGİLİZCE Ülke İsimli
1,399.00₺
Çok Katmanlı 3D Ahşap Dünya Haritası v.2
1,549.00₺
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Çok Renkli - ColorfullWorlds
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - TÜRKÇE Ülke İsimli
1,399.00₺
Tuana renk 3 Boyutlu Ahşap Dünya Haritası
3D Ahşap Dünya Haritası Çok Katmanlı - Tuana
1,399.00₺